Zielchanneling

Tijdens een Zielchanneling maak ik contact met jouw Ziel en geef de boodschappen door die tot mij komen. Een channeling is specifiek en geeft je informatie wat je op dat moment nodig hebt.

Een channeling brengt antwoorden over wat er nu in je leven afspeelt en het geeft inzicht in je huidige situatie, je persoonlijke processen, groei- en ontwikkelpunten, talenten, blokkades en levensveranderingen.

De boodschappen zijn veelal bedoeld als bevestiging, inzicht, herinnering of aanwakkering. Of om spreekwoordelijke zaadjes te planten die in jou tot bloei mogen komen, een zogenoemde activatie.

Het kan ook zijn dat een overleden dierbare of je Gids(en) verschijnen met een specifieke boodschap.

Tijdens een channeling ligt mijn focus op jouw Ziel en wat ondersteunend is voor jou om te worden wie jij werkelijk bent.
Ook sta ik in contact met mijn Gidsen die mij helpen om dingen blijvend in je leven te integreren door het geven van oefeningen en advies.

Werkwijze en kosten


Voorafgaand aan de channeling hoef ik geen informatie over je te hebben.
Dit houdt de channeling nog puurder en zuiverder.
Mocht je een specifieke vraag of meerdere vragen hebben, dan kun je die tijdens de channeling stellen.

De Zielchanneling vindt plaats in mijn praktijk in Heerhugowaard, of online via Zoom.


Een channeling duurt ongeveer 60 minuten en kost 125 euro.

Indien gewenst kan ik de Zielchanneling als geluidsbestand opnemen en na afloop van naar je toesturen.

Recensies

Mind-blowing. Dat is hoe ik een zielchanneling van Jim het beste kan omschrijven. Het voelde vanaf het begin af aan heel vertrouwd en Jim zijn aanwezigheid zorgde ervoor dat ik me op mijn gemak voelde. Jim wist precies te benoemen wat er op dit moment in mijn leven speelt, wat me bezig houdt en waar ik mee zit. Niet alleen de bewuste dingen maar juist ook de onbewuste dingen. En dat is zo ontzettend waardevol voor mij geweest. Alles wat hij doorkreeg klopte. Hij gaf dingen aan die hij niet van mij kan weten. Dingen waar ik mezelf niet eens bewust van was maar wat wel super belangrijk voor mij is. Niet alleen over mijzelf, maar ook over mijn familie en werk. Tijdens de channeling was er ook ruimte om vragen te stellen, wat voor mij een meerwaarde was. De zielchanneling heeft me richting geven en bevestiging en heeft ook heel veel rust en heling gebracht. Ik weet nu wat ik te doen heb, wat me motiveert om door te gaan op het pad dat ik al was ingeslagen. Maar nu met vertrouwen en een diep een innerlijk weten dat ik op het goede pad zit en daarbij gedragen wordt. Ik kan een zielchanneling bij Jim aan iedereen aanraden die behoefte heeft aan richting, inzichten, activatie en heling. Jim is een bijzonder mens met een mooie gave. Ik kom sowieso weer terug bij Jim!
Eva

Jim heeft me geholpen met het beantwoorden van vragen waar ik al langere tijd mee zat. Toen hij contact had met mijn overleden vader voelde ik niet meer het gevoel van alleen zijn. Die bevestiging had ik echt nodig. Ik ben er heel dankbaar voor. Het was voor mij precies wat ik nodig had waardoor ik weer de rust kon vinden in mezelf.
Kira

Tijdends mijn online Zielchanneling bij Jim viel mijn mond letterlijk open. Ik was er letterlijk stil van wat hij kon vertellen over mezelf en mijn leven. Ook heb ik antwoord gekregen op een aantal vragen waar ik al langere tijd mee zat. Jim geeft de boodschappen door op een krachtige, rustige en wijze manier. Ik raad anderen echt een zielchanneling sessie aan bij Jim. Het geeft je inzicht in jezelf en je leven!
Isabel

Afspraak maken


Je kunt je gegevens naar mij versturen via het onderstaande formulier.
Dan neem ik contact met je op voor het maken van een afspraak.

Pin It on Pinterest