We leven in een bijzondere tijd. Misschien niet in de meest makkelijke tijd. Want wat niet meer in de wereld werkt komt steeds vaker en meer aan het licht. Maar wat betekent dit voor jou? Want er komen in jou ook dingen aan het licht. Het licht waarover we praten schijnt vanuit onsZelf. Dus, wat werkt niet meer voor jou? Wat mag jij gaan zien? Wat mag jij loslaten?

De reden dat ik dit schrijf is, omdat tijdens Zielchanneling, steeds vaker de volgende boodschap naar voren komt. Ik zal het kort omschrijven als:

  • richt je aandacht naar binnen,
  • laat gedrag, acties en situaties los die je niet meer dienen,
  • word je werkelijke Zelf,
  • deel wie je bent met anderen door te zijn en vanuit daar ontvouwt je doen.

Het zijn prachtige woorden. Nog mooier als je het leeft. Tegelijk, je hoeft het niet alleen te doen. Je Gidsen, het Leven, het Universum, hoe je het wilt noemen, laten mij zien, voelen en benoemen tijdens de channelings: Wij zijn er voor jou. Je bent gedragen. Kies wat bij jou past. Wordt wie je werkelijk bent.

Ik vind het prachtig om door te geven, bij mensen de herkenning te zien van: “Hé, ik ben niet gek. Wat ik intuitief weet, wat ik voel, de veranderingen die ik wil maken, het klopt!”

Mensen huilen dan.
Niet van verdriet.
Mensen huilen van vreugde en herinnering door het gevoel van thuiskomen bij zichzelf.

Ja, beste jij. Je nieuwe ideeën, impulsen, levensveranderingen, het is juist! Het klopt allemaal. Je bent niet gek. Je wordt wakker en ontdekt, wie jij werkelijk bent.

Avalon: “Het is een bijzondere tijd. Want veel mensen zijn klaar. Daarmee bedoel ik, zij hebben hun ervaringen opgedaan. Of in andere taal: zij hebben hun levenslessen geleerd. Het is daarom tijd om te leven wie zij werkelijk zijn. Hun aandacht te richten op het hoogste goed: zichzelf. Alles wat niet meer dient, mag losgelaten worden. Zodat het vervangen wordt door alles wat ondersteunend is aan wie zijn en wat zij doen. Dat geeft ware vreugde.”

Wat ik (Jim) daaraan wil toevoegen. Het feit dat je “klaar” bent, betekent niet dat je perfect bent, verlicht bent, je leven compleet zorgeloos en fantastisch is.

Avalon: “Haha, juist! Wat ermee bedoeld wordt is dat je klaar bent om te gaan leven naar wie je werkelijk bent. Je hoeft dus niet meer te ervaren wat je niet bent. Die ervaringen zijn klaar. Je mag nu aandacht geven aan het hoogste goed. Het is nu de tijd en daarmee de uitnodiging om te gaan leven wie je werkelijk bent.”

Wat heb jij nodig? Wat heb jij te doen of te laten? Waar kan ik jou bij helpen?

Wellicht is een Zielchanneling iets voor jou.

Laat het mij weten als je daar behoefte aan hebt.

Groeten, Jim Landman

~ Avalon is mijn Gids en graag channel en schrijf ik zijn boodschappen.

Pin It on Pinterest

Share This