Over mij

Als klein kind zag en voelde ik meer dan de mensen om mij heen. Ik ervaarde zogenoemde paranormale ervaringen. Ik wist niet wat ik daarmee moest, dus ik besteedde er geen aandacht aan. Als jongvolwassene bleven die ervaringen komen, maar ik deed er weinig mee omdat ik een “normaal” leven probeerde te leiden.

Toen ik werkzaam was bij de Politie en mijn vader overleed kon ik niet meer om die bijzondere gave heen. Ik merkte dat ik contact kon maken met mijn overleden vader of wanneer ik op een plaats delict stond dat degene die overleden was naar mij toekwam. Mijn spiritueel ontwaken kwam midden in een situatie waarin ik meest geconfronteert werd met de dood. Tijdens een kinderreanimatie kreeg ik een eenheidservaring. Na die eenheidservaring kon ik er niet meer omheen wie ik werkelijk was. Ik merkte dat het werk wat ik deed niet meer bij mij paste. En ook hoe ik op dat moment mijn leven leefde, weerspiegelde niet wie ik werkelijk was. Alles begon heel zwaar te voelen en putte mij compleet uit. Niet veel later kwam ik met een burn-out thuis te zitten.

Mijn burn-out leidde tot het aandacht geven aan mijn eigen ontwikkeling. Ik begon mij te verdiepen in persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en spirituele groei. Ik leerde mijzelf in die tijd alles over herstel van burn-out, hooggevoeligheid, mindfulness, emotiewerk, grenzen, zelfliefde en meer… Ik heb boeken, lezingen, trainingen en opleidingen gevolgd. Daarnaast ontwikkelde ik mijn spirituele gave zoals contact maken met Gidsen en overleden mensen.

In 2016 opende ik mijn eigen praktijk voor coaching bij herstel van stress, burn-out en begeleiding voor het omgaan met hooggevoeligheid. Ik begon seminars en workshops te geven door Nederland en België. Dat werd een groot succes en ik heb met honderden deelnemers mogen samen werken. In die tijd heb ik mijzelf volledig gespecialiseerd in het onderwerp Grenzen.

In 2019 heb ik de weerstand op mijn spirituele gave losgelaten. Daardoor kwam geleidelijk mijn Gids Avalon in mijn leven. Ik begon mijn gave voor channeling te gebruiken voor Zielchannelingen en paste deze gave ook toe tijdens mijn coaching.

Ik vind het mooiste van mijn werk dat ik alles met elkaar kan combineren en dit ook doe. Ik kijk naar iemand als persoon, naar de Ziel van een persoon en naar het grotere geheel. Dit stelt mij in staat om veel voor iemand te betekenen.

Naast coaching, workshops en trainingen, schrijf ik graag blogs over persoonlijke ontwikkeling, bewustwording, hooggevoeligheid en spiritualiteit. Ik teken ook gechannelde symbolen en neem af en toe een podcast-aflevering op.

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!

Groeten, Jim Landman

Pin It on Pinterest