Het is helemaal oké om verdriet te voelen. Het is helemaal oké als je nu ergens bent waarin alles hopeloos lijkt en je geen oplossing meer ziet. Het is helemaal oké om te zijn met de pijn die je voelt. Het is helemaal oké om geen oplossing te weten voor de situatie waarin je zit.
Het is helemaal oké om nu op te geven om morgen weer door te gaan. Het is helemaal oké om nu boos te zijn op het leven en straks weer de verantwoordelijk voor je eigen stuk te nemen.

Het is helemaal oké om radeloos te zijn. Het is helemaal oké om jezelf voor de gek te houden dat je het allemaal niet meer weet. Het is helemaal oké om te zijn met de chaos die je voelt. Het is helemaal oké om geen kracht te voelen om de situatie te veranderen.
Het is helemaal oké om jezelf klein en afhankelijk te voelen om morgen weer je zelfstandigheid te voelen. Het is helemaal oké om nu angstig te zijn en straks weer je moed te voelen.

Het is helemaal oké om boos te zijn. Het is helemaal om dingen te willen vernietigen ook al heb je het ook lief. Het is helemaal oké om te zijn met de woede die je voelt. Het is helemaal oké om geen ruimte te voelen om de situatie te laten voor wat het is.
Het is helemaal oké om het liefst te willen schreeuwen en onredelijke dingen te zeggen om morgen weer verder te gaan vanuit Liefde. Het is helemaal oké om nu vurig te zijn en straks weer de kalmte in jezelf te voelen.

Het is helemaal oké om geschrokken te zijn. Het is helemaal oké om trillen, om te denken dat je verlamd bent. Het is helemaal oké om te zijn met de bevriezing die je voelt. Het is helemaal oké om geen rust meer te hebben en voorzichtig op je hoede te zijn.
Het is helemaal oké om je te verstoppen en af te sluiten om morgen weer verder te gaan vanuit vertrouwen. Het is helemaal oké om nu te vertrekken en straks weer aanwezig te zijn.

Het is helemaal oké om je down te voelen. Het is helemaal oké om niks meer te willen en al je schittering te verliezen. Het is helemaal oké om te zijn met de negativiteit die je voelt. Het is helemaal oké om geen motivatie meer te voelen en alles te laten ontglippen.
Het is helemaal oké om met alles te willen stoppen en nergens meer te willen zijn om morgen weer verder te gaan vanuit Leven. Het is helemaal oké om nu te zinken en straks weer te varen.

Het is helemaal oké om teveel te voelen. Het is helemaal oké om overprikkeld te zijn en niet meer te weten wie jij bent. Het is helemaal oké om te zijn met de overwelming die je voelt. Het is helemaal oké om geen energie meer te hebben en volledig uitgeput te zijn.
Het is helemaal oké om niet meer te kunnen ontspannen en nooit meer naar buiten te willen gaan om morgen weer vanuit verbinding te leven. Het is helemaal oké om nu jezelf kwijt te zijn en straks jezelf opnieuw te herinneren.

Het is helemaal oké om slecht te slapen. Het is helemaal oké om kapot te gaan van vermoeidheid en wazig te worden bij iedereen. Het is helemaal om te zijn met de uitputting die je voelt. Het is helemaal oké om geen levensenergie te voelen en 1000 dagen te willen slapen. Het is helemaal oké om nooit meer uit bed te willen gaan om morgen weer wat jou energie geeft te vinden. Het is helemaal oké om nu uitputting te ervaren en straks weten wat jou ontspanning brengt.

Het is helemaal oké.
Zolang je maar oké bent met jezelf.
Zodat je niet afhankelijk bent van iets of iemand anders.

Het is helemaal oké.
Want stormen, donker en patronen,
ze komen en ze gaan.

Het is helemaal oké.

Jij bent oké.

Toen… Nu… Straks…

Oké.

Pin It on Pinterest

Share This