Avalon: “Lieve mensen, als wij jullie iets op het hart willen drukken is het om contact te maken met jullie Gidsen en helpers. Wij weten dat er veel twijfel of onduidelijkheid bestaat, alleen we benadrukken dat wij er voor jullie zijn.

Onze aanwezigheid wordt meer zichtbaarder in jullie leven op het moment dat jullie meer contact met ons zoeken. Dit contact zoeken kunnen jullie doen op veel verschillende manieren. Een gebed, in gedachte of zelfs al schilderende. Schilder of knutsel maar eens een Engel, een Gids of iemand die jij als je helper beschouwd. Praat in jezelf of hardop met je Gids. Je zult merken dat hoe meer jij aandacht geeft aan dit contact, hoe meer jij dit contact weerspiegeld zult zien in je leven.

Gebeden worden werkelijkheid omdat jij er bestaan aan geeft als de Scheppende. Wij willen jullie heel graag helpen, staan dag en nacht voor jullie klaar en dit doen wij vanuit Liefde, vanuit onvoorwaardelijkheid. Je gebed, vraag of contact komt nooit ongelegen. Je bent altijd welkom. Met al je vragen, angsten, wensen of verlangens. Richt je vragen tot ons en breng je aandacht naar je hart toe. Voel onze aanwezigheid in je en om je heen. Voel je het?

Neem je het moeilijk waar? Twijfel dan niet. Onze aanwezigheid is in meerdere dingen te vinden. In je gedachten, in je gevoelens, in je impulsen en in je creatieve ideeën. Het zijn inspiraties vanuit Liefde en vertrouwen. Bedoeld voor jou en iedereen om je heen. Het is oké als je twijfelt, het is oké als je vragen hebt over de donkere kanten van het leven. Het is oké als je je geloof bent verloren door een pijn of een heftige gebeurtenis waar je je niet geholpen hebt gevoeld. Weet, ook dan waren wij er voor jou. Dit mag misschien klinken als een dooddoener, als een platgeslagen verhaal, als een sprookje of de zoveelste spirituele zin. Maar vergis je niet… wij hebben niet overal invloed op.

Jij hebt dingen te leren in dit leven die rauw, donker of heftig kunnen zijn. Misschien zal dan onze ondersteuning niet altijd merkbaar zijn, maar wel voor jou ondersteunend zijn. Zodat je de situatie wel aan blijft kunnen. Zodat je niet nog meer schadelijke dingen zult doen of jezelf helemaal zult afwijzen.

Kan je blijven vertrouwen in je donkerste dagen? Kan je met ons in contact blijven als dierbare mensen of dingen worden weggenomen? Kan je blijven vertrouwen dat er zoiets is als het Leven wat bepaald is en jij die het leven bepaald?

Mensen noemen ons Gidsen, Engelen, Lichtwezens of helpers. Daar zijn wij heel blij om. Wij zien onszelf eerder als bewustzijnniveaus. Soms een individueel bewustzijn, soms een groepsbewustzijn en soms een combinatie daarvan. Het is lastig om dit allemaal in woorden uit te leggen in combinatie met het begrip van tijd, object en subject. Kan je vanaf nu ook vertrouwen in niet weten? Lukt het je om contact te maken en er vanuit te gaan dat wij jou hebben gehoord en je helpen?

Je bent enorm welkom. Wie je bent, en wat je ook hebt gedaan. Want wij kijken niet naar je daden. Wij oordelen niet om wat je hebt gedaan. Wij zien het totaalplaatje, die geen begin of einde heeft, maar een eindeloze dansende cyclus is. Het is nooit te laat om jezelf te veranderen. Het heeft geen zin om naar het verleden te blijven kijken, als het Nu voor je staat. Je toekomst kan je niet veranderen. Wel je Nu. Verander je Nu en je toekomst verandert mee. Wij helpen je graag daarbij. Wat het ook is. Wat het ook mag zijn. Nu en altijd.”

~ Avalon is mijn Gids en graag channel en schrijf ik zijn boodschappen.

Pin It on Pinterest

Share This