Contact maken met je Gids workshop

Tijdens deze dag verbind jij je met je Gids(en), beschermengelen en/of helpers. Je ervaart hoe je contact met hun maakt, communiceert en boodschappen ontvangt. Ook beleef je de liefdevolle, helende en humoristische energie. En je leert hoe je het contact met je Gidsen in kan zetten om andere mensen te helpen. 

Thema’s die aan bod komen:
– Jezelf goed aarden
– Wie zijn Gidsen, Engelen en helpers
– Je openen voor contact en het contact liefdevol afronden
– Contact maken en communiceren met jouw Gids
– Energiemanagement, zowel fysiek als energetisch
– Je weerstand/blokkades loslaten
– Het contact met je Gids toepassen in je dagelijks leven
– Andere mensen helpen met ondersteuning van je Gids

Kenmerkend voor deze dag is:
– heldere uitleg
– praktische oefeningen
– vooral veel zelf doen en ervaren
– een veilige en warme setting

Deze dag geef ik samen met mijn Gids Avalon. Ik deel uit mijn eigen kennis en ervaring. Ook stel ik mij open en geef de boodschappen door die tot me komen die voor jou of de groep bestemd zijn. Het wordt een dag waarin je in een veilige en warme setting jezelf kunt openen, zelfstandig en samen met andere deelnemers gaat oefenen en je jouw ervaringen mag delen. Het is vooral een dag van ervaren, genieten, plezier en verbinding.

Hoewel het onderwerp ‘zweverig’ kan zijn, is mijn aanpak nuchter en aards. Ik houd van weinig theorie en veel praktijk. Mijn uitleg is eenvoudig, duidelijk en voor iedereen te volgen. Als je naar huis gaat weet je hoe je zelfstandig contact maakt en communiceert met je Gids en hoe je dit kan gebruiken in je dagelijks leven. Na afloop van deze dag ontvang je een hand-out met daarin oefeningen en tips om het contact met je Gids verder te verdiepen.

Pin It on Pinterest